NL
  ⎜
FR
  ⎜
EN
  ⎜
IT

Van graan tot glas: lokaal bier voor lokale welvaart


De ambacht van het brouwen

In de luwte van het bruisende Limburg, waar stilte en natuur samengaan, krijgt de ambacht van bierbrouwen een nieuwe dimensie. Van graan tot glas: lokaal bier voor lokale welvaart - deze leus komt tot leven bij Kasteelbrouwerij Ter Dolen.

Hier worden lokale brouwerijen niet alleen gezien als producenten van ambachtelijk bier, maar als katalysatoren van welvaart. Hoe draagt de reis van graan tot bier bij aan de lokale economie? Het antwoord schuilt in het brouwproces zelf, waarin elk graankorreltje impact heeft.

De economische impact van lokaal bier

Ieder glas Ter Dolen bier vertelt een verhaal van lokale groei. Van het inkopen van het hop bij Belgische boeren tot de verkoop in het brouwerijcafé, elke stap versterkt de lokale economie. Brouwerijen zoals Ter Dolen dragen bij aan de werkgelegenheid en stimuleren de lokale economie. Maar wat maakt deze connectie zo belangrijk?

Het ondersteunen van duurzame brouwerijen betekent investeren in de gemeenschap. Door lokaal te consumeren, blijven de opbrengsten binnen de regio, waardoor we allen bijdragen aan de lokale welvaart. Van graan tot glas is niet louter een proces van bierproductie; het is een filosofie die de liefde voor ambacht en de zorg voor de omgeving samenvoegt.

Ter Dolen Kasteelbrouwerij: belofte van ambachtelijke abdijbieren

Maar hoe zorgt Ter Dolen voor die sprankelende lokale impact? Het begint allemaal bij de passie voor het ambachtelijk bier brouwen. Onze bieren, zoals de Ter Dolen Blond, de fruitige Kriek, of de alcoholvrije lijn 'Op De Dool', vormen het hart van onze missie. We produceren niet alleen bier; we bieden een beleving.

Ter Dolen is meer dan een brouwerijcafé – het is een hoeksteen van de regio. Ons bier gaat hand in hand met de historie van het landgoed, en onze producten reflecteren de rijke cultuur van Belgisch bier. Van graan tot glas: lokaal bier voor lokale welvaart is een belofte die wij iedere dag waarmaken.

Proef de liefde voor lokale tradities in elk glas Ter Dolen bier. Of u nu een rondleiding wilt beleven, onze bieren thuis wilt genieten, of simpelweg de kracht van lokale economie wilt ondersteunen – Ter Dolen staat voor u klaar. De moderne faciliteiten en de eeuwenoude kennis vloeien samen, resulterend in bieren die het waard zijn om voor om te rijden.

Ontdek de smaken en de verhalen van Ter Dolen, waar van graan tot glas: lokaal bier voor lokale welvaart niet alleen een slogan is, maar een levende, ademende realiteit.

Bezoek ons en draag bij aan de voortdurende bloei van de regio – van het graanveld, via de brouwketel, tot in uw glas. Geniet van de Ter Dolen ervaring: belofte van ambachtelijke abdijbieren.

Heeft u onze nieuwste creatie al geproefd? Kom langs en ontdek de magie van echt lokaal bier.

Ter Dolen

Proef onze bieren!

 

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s