NL
  ⎜
FR
  ⎜
EN
  ⎜
IT

Limited Edition om 30 Jaar Ter Dolen te Vieren


Stel je voor, je wandelt door de groene weiden van Limburg, waar je stuit op een hedendaags brouwwonder: Ter Dolen. Dit jaar, mijn beste bierliefhebbers, is het tijd om iets unieks te proeven. Want zeg nu zelf, wie houdt er niet van een feestje, vooral als het gaat om het heffen van een glas op drie decennia van topkwaliteit bieren? Dat is precies wat Ter Dolen presenteert met de Limited Edition om 30 jaar Ter Dolen te vieren.

Een brouwfeest als geen ander

Ter Dolen, een naam die synoniem staat voor de kunst van het bierbrouwen, lanceert een limited edition Tripel die de essentie van hun 30-jarige reis belichaamt. Deze tripel is niet zomaar een nieuwkomer op de menukaart, het is de belichaming van onze toewijding, ons erfgoed, en onze passie voor het ambacht. Niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een sprankelende belofte voor de toekomst.

Met een fles van deze limited edition in de hand, ben je niet alleen de trotse bezitter van een uniek brouwsel, maar ook deel van een legende die de tand des tijds weet te doorstaan. En kun je er niet bij zijn op 9 juli 2023? Maak je geen zorgen, een flesje van deze heerlijkheid staat klaar in onze brouwerijshop, maar onthoud: op = op!

Een uitnodiging die je niet kunt weigeren

Heb je al een kaartje voor ons jubileumfeest? Dan heb je het grote lot gewonnen! Elke bezoeker die ons op deze memorabele dag komt feliciteren, mag een Limited Edition meenemen om thuis na te genieten. En als je nu denkt "Had ik maar een kaartje gekocht…", wees gerust. Het is nog niet te laat om te beslissen. Koop je ticket en verzeker je van een Limited Edition die op je wacht, klaar om ontdekt te worden.

Ter Dolen: meer dan bier alleen

Ter Dolen is geen gewone brouwerij, het is een levende belofte van de fijnste abdijbieren, direct uit de bron. We nodigen iedereen uit om ons te bezoeken en te ervaren waarom Ter Dolen meer is dan enkel bier. Bezoek ons café, probeer een escape room of ga voor een rondleiding. En voor de ware bierliefhebber, duik in onze webshop, en haal een stukje Ter Dolen in huis.

Laten we samen toosten op nog vele jaren van ambachtelijke perfectie. De Limited Edition om 30 jaar Ter Dolen te vieren - niet slechts een bier, maar een stukje geschiedenis. Dus, wat houdt je tegen? Kom en vier met ons mee. Proost op Ter Dolen, waar traditie en innovatie samensmelten tot een onvergetelijke smaakbeleving.

Image description

30 jaar Ter Dolen

30 jaar Ter Dolen30 jaar geleden openden de poorten van Kasteelbrouwerij De Dool het eerst voor het grote publiek. Wil jij dit dag op dag 30 jaar later samen met ons vieren? Bestel dan nu je tickets.Wat houdt mijn limited edition ticket in?inkom op dinsdag 9 juli van 14u tem 00uLive muziek van zowel bands als DJ'séén 75cl fles Whisky Oak Infused Ter Dolen Tripel t.w.v. 15 euro als geschenk wanneer je naar huis gaatProgrammatie:15u tot 17u :: Tumbling Clouds17u30 tot 19u30 :: Floris & The Flames20u tot 22u :: Nerveus22u tot einde :: Nouk & ArkeiFood by Barbelicous

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s