NL
  ⎜
FR
  ⎜
EN
  ⎜
IT

Vier 30 jaar brouwerij Ter Dolen in stijl!


Wat is er mooier dan het combineren van een sfeervol verleden met de sprankelende geest van het heden? Dat is exact wat we doen bij Ter Dolen, en dit jaar vieren we 30 jaar brouwerij Ter Dolen met een onvergetelijke knaller!

Een drie decennia lange reis van passie

Drie decennia terug begon ons avontuur, met de droom om ambachtelijke abdijbieren te brouwen, geënt op onze familiebrouwerstradities. Is het niet ongelooflijk dat ons vakmanschap al zo lang het hart van Limburg vult? Ons Belgisch Abdijbier, uniek in zijn soort, weerspiegelt dit vakmanschap als geen ander.

30 jaar brouwerij Ter Dolen – Een feest waar smaak en gezelligheid koning zijn

Op dinsdag 9 juli gooien we de poorten van ons kasteel open voor iedereen met een hart voor bier. Heb je je ticket al in de pocket? Dan ben je zeker van live muziek die de stenen van het kasteel doen trillen, met bands en DJ's die je voeten niet stil houden. En, om het helemaal af te maken, krijgt elke gast een 75cl fles van onze Whisky Oak Infused Ter Dolen Tripel mee naar huis. Is dat geen feest om 'u' tegen te zeggen?

Een nieuwe tijdperk – Alcoholvrij genieten

Diep in ons brouw-hart weten we dat het leven vol verrassingen zit. Met 'Op De Dool', onze nieuwe lijn alcoholvrije bieren, slaan we een brug naar een toekomst waar iedereen kan genieten van de rijke smaken die onze brouwerij te bieden heeft. Of je nu de bitterheid van onze IPA verkiest of de zoete verleiding van onze Kriek, wij maken het mogelijk – zonder de alcohol.

Een verleden om te koesteren, een toekomst om naar uit te kijken

Ter Dolen is een symbool van de prachtige verbinding tussen verleden en toekomst, waar tradities en innovaties hand in hand gaan. We eren ons verleden dat onze kwaliteit bepaalt en kijken vooruit, gemotiveerd door vernieuwing. Deze mix van respect voor onze geschiedenis en het streven naar nieuwe kansen definieert ons unieke karakter, waarbij elk bier onze rijke historie en ambitie voor vernieuwing weerspiegelt.

Image description

30 jaar Ter Dolen

30 jaar Ter Dolen30 jaar geleden openden de poorten van Kasteelbrouwerij De Dool het eerst voor het grote publiek. Wil jij dit dag op dag 30 jaar later samen met ons vieren? Bestel dan nu je tickets.Wat houdt mijn limited edition ticket in?inkom op dinsdag 9 juli van 14u tem 00uLive muziek van zowel bands als DJ'séén 75cl fles Whisky Oak Infused Ter Dolen Tripel t.w.v. 15 euro als geschenk wanneer je naar huis gaat

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s