NL
  ⎜
FR
  ⎜
EN
  ⎜
IT

Ontdek de ambacht: hoe proeft traditie in een glas Ter Dolen?


Wanneer je een slok neemt van een Ter Dolen, proef je niet gewoon een lekker bier – je proeft een verhaal, een stuk geschiedenis, een zweem van traditie die subtiel vermengd is met elke bel in je glas. Maar wat maakt nu juist dat Ter Dolen bieren doordrenkt zijn van ambacht en traditie?

Proef de traditie met elke slok

Bij Ter Dolen hebben we een passie: ambachtelijke drankcultuur voeden door onze erfenis te bottelen. Elk Ter Dolen bier, van ons vlaggenschip, de Ter Dolen Blond, tot de vernieuwende 'Op De Dool' alcoholvrije IPA, is een ambachtelijke smaakervaring, zorgvuldig gebrouwen volgens de traditionele regels van de kunst.

Een duik in de ambacht en smaak

Het geheim zit in elk detail van het brouwproces. Onze meester-brouwers zijn als kunstenaars die een palet van mouten, hoppen en zuiver bronwater gebruiken om een meesterwerk te creëren. De selectie van de beste ingrediënten vormt de basis van onze authentieke smaakbeleving, waarmee we een erfgoed in glas presenteren aan elke bierliefhebber.

Ontdek de ambacht: hoe proeft traditie in een glas?

Ben je nieuwsgierig hoe de smaak van traditie zich vertaalt in onze bieren? Ontdek traditionele bieren zoals het fluweelzachte Ter Dolen Donker, waarbij elke slok je meeneemt op een reis door de tijd. Of wat te denken van de Ter Dolen Kriek, waarin fruitigheid en traditie samenkomen in een dans van smaken?

Maar wacht, er is meer! Onze Ter Dolen Tripel is een toonbeeld van bierproef tradities, een balans tussen zoet en bitter, die elke fijnproever zal waarderen. En onze recente toevoeging, Op De Dool alcoholvrij bier, laat zien dat je geen alcohol nodig hebt om toch de volle, authentieke smaak van ambachtelijk bier te ervaren.

Beleef de ambachtelijke smaakervaring van Ter Dolen

Zin gekregen om Ter Dolen te ontdekken? Een bezoek aan onze brouwerij zal je meenemen op een ontdekkingstocht door de rijke historie en het huidige vakmanschap. En in ons brouwerijcafé kan je na een boeiende rondleiding genieten van de Ter Dolen bieren, rechtstreeks van de bron.

Ons doel is simpel: we willen dat je onze liefde voor bier deelt, elke keer dat je een Ter Dolen opent. Want in elke fles, in elk glas, proef je de ambacht, proef je traditie, proef je Ter Dolen.

Maak kennis met onze ambacht. Kom langs, proef en laat je overtuigen door de rijke smaken van onze bekroonde abdijbieren. Welkom in de wereld van Ter Dolen, waar elke slok een verhaal vertelt.

 

Ter Dolen

Bezoek onze brouwerij

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s