NL
  ⎜
FR
  ⎜
EN
  ⎜
IT

Verrassende Ter Dolen bierpairings voor culinaire avonturiers


Al een hele tijd verrijken we onze Ter Dolen bieren en selecte ingrediënten door ze te koppelen aan verrukkelijke delicatessen, waaronder Ter Dolen brood in samenwerking met Crelem Bakeries, Ter Dolen kaas van Catharinadal in Achel, verfijnde chocolade pralines van Chocla,...

Ben je klaar om je smaakpapillen volledig te laten dansen? Ontdek dan deze verrassende bierpairings voor culinaire avonturiers, rechtstreeks vanuit Kasteelbrouwerij Ter Dolen.

De magie van bier en eten combineren

Een goed gepaard bier kan een maaltijd naar een hoger niveau tillen of zelfs een nieuwe dimensie geven aan traditionele gerechten. We sommen enkele smaakvolle biercombinaties op.

1. Zalige zeetong en Ter Dolen Blond

Onze bekroonde Ter Dolen Blond laat zich uitstekend pairen met de subtiele smaken van gestoomde zeetong. De frisse en licht fruitige tonen van het bier complementeren de zilte smaak van de vis. Is dat geen verrassende bierpairing voor chefs die hun gasten willen verrassen?

2. Stoofpotje en Ter Dolen Donker

De rijke, moutige smaak van Ter Dolen's Donker vormt de perfecte aanvulling op een stoofpotje met een robuuste jus. Comfort food en bier, een duo om u tegen te zeggen!

3. Frisse salades en Wit wonder

De citrusachtige noten van Ter Dolen Wit zijn als een droom met een groene, frisse salade. Beer food pairing die zorgt voor een heerlijk licht en verfrissend contrast.

4. Exotische curry en Tripel traktatie

De kruidige en enigszins zoete aard van Ter Dolen Tripel weet zijn weg te vinden naast een pittige, exotische curry. Het bier heeft genoeg body om de kruiden aan te kunnen, waardoor u een unieke bierpairing krijgt.

Avontuurlijke eetcombinaties

Als kasteelbrouwerij leggen we de lat hoog. Elke bierpairing gids zou je aanraden om te experimenteren. Onze bieren zijn daar geen uitzondering op. 
Waarom zou je bijvoorbeeld geen Ter Dolen Armand proberen met een dessert van witte chocolade en rood fruit? Of wat te denken van een Ter Dolen Kriek met een bord vol pittige kazen?

Ben je klaar om je eigen culinaire reis te beginnen en onze abdijbieren te ontdekken? Bezoek onze website, waar je meer kan leren en je eigen Ter Dolen bierervaring kan bestellen.

Proost op je avontuurlijke reis!

Ter Dolen

Ontdek onze bieren

 

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s