NL
  ⎜
FR
  ⎜
EN
  ⎜
IT

Op stap in Limburg: ontdek de warmte en rijkdom van de groene provincie


Limburg, een provincie die bekend staat om zijn mooie natuur en hartelijke mensen, schuilt vol met verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Kom je met ons mee op een avontuurlijke tocht langs historische plekken en culturele juweeltjes?

Ontdek Limburg en zijn verborgen juweeltjes

Wanneer je voet zet in  Limburg, begint het avontuur meteen. Ook onze eigen Kasteelbrouwerij Ter Dolen is een niet te missen halte op je ontdekkingstocht. Hier combineer je het rijke verleden met het genot van hedendaagse, ambachtelijke bieren.

Kasteelbrouwerij Ter Dolen: cultuur en smaak hand in hand

In het hart van het groen, rijst Kasteel De Dool op, de thuishaven van Ter Dolen bieren. Start je tour in deze Limburgse verborgen parel waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten. Ter Dolen belichaamt vakmanschap met zijn bekroonde assortiment, waaronder de recente toevoeging: een alcoholvrije IPA en Kriek. Proef, ontdek en laat je verrassen.

Limburg toeristische attracties: meer dan bier alleen

Maar Limburg heeft meer te bieden. Van het glooiende landschap van de Voerstreek tot de bruisende straten van Hasselt, en van de rustgevende stilte van de Hoge Kempen tot de historische anekdotes in Tongeren. Ontdek de Limburg bezienswaardigheden via een netwerk van fiets- en wandelroutes langs kastelen, musea en natuurparken.

Ter Dolen: synoniem voor de schoonheid van Limburg

Bij terugkomst in Ter Dolen, na het verkennen van de Limburgse bezienswaardigheden, kan je genieten van een welverdiend rustmoment in het brouwerijcafé of op het terras. Wij verbinden zowel smaakpapillen met de rijke traditie van het brouwen als mensen met elkaar. Je neemt niet alleen een herinnering aan heerlijke bieren mee naar huis, maar ook de warmte en rijkdom die Limburg te bieden heeft.

Ter Dolen zit trouwens op het fietsroutenetwerk, tussen knooppunt 539 en 273.

Limburg wacht op je, klaar om je hart te stelen. Ben je er klaar voor om je te laten betoveren?

Elke zaterdag, zondag en feestdag om 15 uur hebben we een rondleiding in de kasteelbrouwerij, waar u op een eerder ludieke wijze gedurende ongeveer 45 minuten wordt ingewijd in de geheimen van het brouwen en in de geschiedenis van ons kasteel De Dool.

 

Ter Dolen

Elke zaterdag, zondag en feestdag om 15 uur organiseren we een rondleiding in de kasteelbrouwerij, waar je gedurende ongeveer 45 minuten wordt ingewijd in de geheimen van het brouwen en de geschiedenis van kasteel De Dool.

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s